Γλυκό Παπυλώνα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 κιλό φλούδες παπυλώνα
    • Λίγο χυμό λεμονιού
    • 1 κιλό ζάχαρη
    • 1 ποτήρι νερό
  • Εκτέλεση:
    • Ξύνουμε με τρίφτη την παπυλώνα, τα πλένουμε και παίρνουμε τις φλούδες τις οποίες τις κόβουμε σε μικρές φετούλες.
    • Βράζουμε για 7 λεπτά επί 3 φορές τις παπυλώνες και κάθε φορά αλλάζουμε το νερό.
    • Θα πρέπει να μαλακώσει.
    • Στεγνώνουμε στη πετσέτα.
    • Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 10 λεπτά και προσθέτουμε την παπυλώνα και ρίχνουμε και λίγο από το ξύσμα παπυλώνας.
    • Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για λίγο.
    • Την επόμενη ξαναδένουμε το γλυκό και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments