Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Additional Info
Υλικά:
Κολοκυθοανθοί
Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
2758
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top