Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
Κολοκυθοανθοί
Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
2757
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή