Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- Κολοκυθοανθοί
- Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
- 2 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
- Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 2755 φορές
Login to post comments