Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Κολοκυθοανθοί
    • Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
    • 2 αυγά
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
    • Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments