Κατσικάκι (Ρίφι) Κοκκινιστό με Μακαρόνια
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
2 κιλά κατσικάκι (ρίφι)
4 κρεμμύδια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
500 γρ. ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Λίγη κανέλλα
Μερικά γαρύφαλλα
Λίγο μπαχάρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό κιλό μακαρόνια Νο 6
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε την ντόματα, ένα φλιτζάνι νερό, αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι ή βούτυρο.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το κατσικάκι, με τριμμένο τυρί αρσενικό Ορεινής Νάξου.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
3028
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή