Μένουλα Μαρινάτη
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(1 Ψήφος)
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 κιλό ψάρι μένουλα
Αλεύρι για τηγάνισμα
1 φλυτζάνι λάδι
1 φλυτζάνι ξύδι
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τη μένουλα.
Τη ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ζεσταίνουμε στο λάδι και ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και τέλος το σβήνουμε με το ξύδι.
Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
Έπειτα περιχύνουμε τα τηγανισμένα ψάρια με τη μαρινάτα μας.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
3983
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή