Μένουλα Μαρινάτη

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(1 Ψήφος)

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 κιλό ψάρι μένουλα
    • Αλεύρι για τηγάνισμα
    • 1 φλυτζάνι λάδι
    • 1 φλυτζάνι ξύδι
    • Δεντρολίβανο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    • Χυμό λεμονιού
  • Εκτέλεση:
    • Καθαρίζουμε και πλένουμε τη μένουλα.
    • Τη ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
    • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ζεσταίνουμε στο λάδι και ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και τέλος το σβήνουμε με το ξύδι.
    • Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
    • Έπειτα περιχύνουμε τα τηγανισμένα ψάρια με τη μαρινάτα μας.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments