Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Μένουλα Μαρινάτη
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 1 κιλό ψάρι μένουλα
- Αλεύρι για τηγάνισμα
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 1 φλυτζάνι ξύδι
- Δεντρολίβανο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό λεμονιού
-
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τη μένουλα.
- Τη ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ζεσταίνουμε στο λάδι και ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και τέλος το σβήνουμε με το ξύδι.
- Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
- Έπειτα περιχύνουμε τα τηγανισμένα ψάρια με τη μαρινάτα μας.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 3960 φορές
Login to post comments