Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Additional Info
Υλικά:
2 φλυτζάνια χόνδρο
4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
1315
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top