Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
2 φλυτζάνια χόνδρο
4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1314
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή