Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)
Additional Info
-
Υλικά:
- 2 φλυτζάνια χόνδρο
- 4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
- Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
- Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Read 1313 times
Login to post comments