Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 2 φλυτζάνια χόνδρο
    • 4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
    • 1 μέτριο κρεμμύδι
    • 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
    • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
    • Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
    • Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά. 
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments