Κατσίκα Κοκκινιστή με Σελίνο
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
2-3 κιλά κατσίκα
2-4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κιλό τομάτες ή τοματοπελτέ
1 ματσάκι σέλινο
1 φλυτζάνι λάδι
3-4 φύλλα δάφνης και μισό ξύλο κανέλλας
Αλάτι
Πίπερι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε μερίδες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδιασμένες και πολτοποιημένες.
Προσθέτουμε αρκετό νερό στη κατσαρόλα μαζί και το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και τη κανέλλα.
Τελευταία ρίχνουμε το σέλινο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 2 ώρες περίπου.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1268
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή