Κατσίκα Κοκκινιστή με Σελίνο

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 2-3 κιλά κατσίκα
    • 2-4 μεγάλα κρεμμύδια
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 1 κιλό τομάτες ή τοματοπελτέ
    • 1 ματσάκι σέλινο
    • 1 φλυτζάνι λάδι
    • 3-4 φύλλα δάφνης και μισό ξύλο κανέλλας
    • Αλάτι
    • Πίπερι
  • Εκτέλεση:
    • Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε μερίδες.
    • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
    • Προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδιασμένες και πολτοποιημένες.
    • Προσθέτουμε αρκετό νερό στη κατσαρόλα μαζί και το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και τη κανέλλα.
    • Τελευταία ρίχνουμε το σέλινο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 2 ώρες περίπου.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments