Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Κατσίκα Κοκκινιστή με Σελίνο
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 2-3 κιλά κατσίκα
- 2-4 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κιλό τομάτες ή τοματοπελτέ
- 1 ματσάκι σέλινο
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 3-4 φύλλα δάφνης και μισό ξύλο κανέλλας
- Αλάτι
- Πίπερι
-
Εκτέλεση:
- Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε μερίδες.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδιασμένες και πολτοποιημένες.
- Προσθέτουμε αρκετό νερό στη κατσαρόλα μαζί και το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και τη κανέλλα.
- Τελευταία ρίχνουμε το σέλινο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 2 ώρες περίπου.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1247 φορές
Login to post comments