Ματσάτα με Κόκκορα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(1 Ψήφος)
Ν. Παπαδόπουλος
Κοινότητα Φολεγάνδρου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 κόκκορας
Φρέσκια ντομάτα
Αλεύρι
Αλάτι
Λάδι
Μπαχαρικά
Ξερό λαδοτύρι τριμμένο
Ματσάτα (χειροποίητα φρέσκα μακαρόνια)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε ζύμη σφιχτή και ανοίγουμε χοντρό φύλλο, το αλευρώνουμε καλά και το τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες 0,3 εκ. και βράζουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Σουρώνουμε και σερβίρουμε ζεστά τα μακαρόνια με τριμμένο λαδοτύρι και κόκκορα κοκκινιστό.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
848
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή