Κων/νος Κοττορος
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγαθονησίου "ΥΕΤΟΥΣΑ"
Κατσίκι Κοκκινιστό
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- Κατσίκι
- 2 κρεμμύδια
- Ελαιόλαδο (1 ποτήρι του νερού)
- Φρέσκια ντομάτα
- Πελτές
- Πατάτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια (μερίδες).
- Τσιγαρίζουμε καλά το κρέας στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε νερό, φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη και πελτέ ντομάτας, 2 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα, αλάτι, πιπέρι και αφήνομε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά, ωσότου να "μελώσει" η σάλτσα.
- Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1204 φορές
Login to post comments