Κατσίκι Κοκκινιστό

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Κων/νος Κοττορος
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγαθονησίου "ΥΕΤΟΥΣΑ"

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Κατσίκι
    • 2 κρεμμύδια
    • Ελαιόλαδο (1 ποτήρι του νερού)
    • Φρέσκια ντομάτα
    • Πελτές
    • Πατάτες
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια (μερίδες).
    • Τσιγαρίζουμε καλά το κρέας στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε νερό, φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη και πελτέ ντομάτας, 2 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα, αλάτι, πιπέρι και αφήνομε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά, ωσότου να "μελώσει" η σάλτσα.
    • Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments