Γεμιστό Κατσίκι στο Φούρνο

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Βικ. Λογοθέτου
Δήμος Τήλου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Κατσίκι
    • 1 κρεμμύδι
    • 1 ντομάτα
    • Ελαιόλαδο
    • Ρύζι
    • Άνηθο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Βγάζουμε τα πόδια από το κατσίκι, ή αν θέλουμε αφήνουμε σταυρωτά δύο πόδια (ένα μπρος-ένα πίσω), πλένουμε το κατσίκι, το αλατοπιπερώνουμε μέσα-έξω και το αφήνουμε για να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
    •  Κόβουμε ένα κρεμμύδι, τεμαχίζουμε μία ντομάτα και τα σοτάρουμε στο λάδι με άνηθο και ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε τα συκωτάκια του.
    • Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, μαζί με το ρύζι.
    • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε και κύμινο.
    • Γεμίζουμε το κατσίκι με τη γέμιση και το βάζουμε από βραδίς σε χαμηλή φωτιά (100 oC) μέχρι την επόμενη ημέρα, στο φούρνο.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments