Μελιτζανοπίλαφο
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Βασίλης Παπικινός
Μήλος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
Μελιτζάνες
Φρέσκια ντομάτα
Ρύζι
Κρεμμύδι
Μαϊντανός
Σκόρδο (προαιρετικά)
Λάδι
Βασιλικός (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τη μελιτζάνα που έχουμε πριν κόψει σε κύβους, το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και το σκόρδο.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε πολτοποιήσει.
Κατόπιν προσθέτουμε το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το βσιλικό.
Αφού η μελιτζάνα έχει μαγειρευτεί προσθέτουμε το ρύζι και αν χρειάζεται νερό για να μαγειρευτεί.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1100
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή