Μελιτζανοπίλαφο

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Βασίλης Παπικινός
Μήλος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Μελιτζάνες
    • Φρέσκια ντομάτα
    • Ρύζι
    • Κρεμμύδι
    • Μαϊντανός
    • Σκόρδο (προαιρετικά)
    • Λάδι
    • Βασιλικός (προαιρετικά)
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Σωτάρουμε τη μελιτζάνα που έχουμε πριν κόψει σε κύβους, το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και το σκόρδο.
    • Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε πολτοποιήσει.
    • Κατόπιν προσθέτουμε το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το βσιλικό.
    • Αφού η μελιτζάνα έχει μαγειρευτεί προσθέτουμε το ρύζι και αν χρειάζεται νερό για να μαγειρευτεί.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments