Μαρίδες Λιαστές
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Δήμος Ίου
Additional Info
Υλικά:
Μαρίδες
Αλάτι – ξύδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις μαρίδες και αφήνουμε να στεγνώσουν.
Μετά τις περνάμε με αλάτι και λίγο ξύδι.
Τις δένουμε με λεπτό σκοινάκι από την ουρά, τη μία δίπλα στην άλλη και τις αφήνουμε σε μέρος που το βλέπει πολύ ο ήλιος.
Ανάλογα με την εποχή, τις αφήνουμε 3-4 ημέρες και μετά τις τοποθετούμε σε σκιερό και ξηρό μέρος.
Διατηρούνται για περίπου ένα μήνα μετά και μπορούμε να τις καταναλώσουμε αφού τις ψήσουμε για λίγο στα κάρβουνα.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
969
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top