Πίτα Μαριδάκι

Rate this item
(0 votes)

Μανώλης Σμάλιος

Additional Info

  • Υλικά:
    • 300 γρ. μαριδάκι
    • 1 πιπεριά
    • Μισό κρεμμύδι σε ροδέλες
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • 1 αυγό
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Τοποθετούμε το μαριδάκι αλευρωμένο στο τηγάνι με μία κουταλιά της σούπας λάδι.
    • Τηγανίζουμε τη μία πλευρά.
    • Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
    • Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά.
    • Επαναλαμβάνουμε το τηγάνισμα και από την άλλη πλευρά.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments