Μανώλης Σμάλιος
Πίτα Μαριδάκι
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 300 γρ. μαριδάκι
- 1 πιπεριά
- Μισό κρεμμύδι σε ροδέλες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- Αλάτι
- Πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Τοποθετούμε το μαριδάκι αλευρωμένο στο τηγάνι με μία κουταλιά της σούπας λάδι.
- Τηγανίζουμε τη μία πλευρά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά.
- Επαναλαμβάνουμε το τηγάνισμα και από την άλλη πλευρά.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1036 φορές
Login to post comments