Μουούρι
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Μανώλης Σμάλιος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 αρνί 8-10 κιλά
Εντόσθια αρνιού
1 κιλό κιμά
2 κιλά ρύζι
2-3 κουταλιές πελτέ
3-4 κρεμμύδια
Κανέλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε εντόσθια και κιμά, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον πελτέ διαλυμένο σε νερό.
Αφού βράσουν 10 λεπτά περίπου πετάμε το ρύζι, το ανακατεύουμε και η γέμιση είναι έτοιμη.
Αλατοπιπερώνουμε το αρνί μέσα και έξω, κανέλλα και στην κοιλιά τοποθετούμε την γέμιση και την ράβουμε με κλωστή.
Τοποθετείτε σε παραδοσιακό πήλινο και μένει μία ολόκληρη νύχτα στον φούρνο.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1194
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή