Μουούρι

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Μανώλης Σμάλιος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 αρνί 8-10 κιλά
    • Εντόσθια αρνιού
    • 1 κιλό κιμά
    • 2 κιλά ρύζι
    • 2-3 κουταλιές πελτέ
    • 3-4 κρεμμύδια
    • Κανέλλα
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Σοτάρουμε εντόσθια και κιμά, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον πελτέ διαλυμένο σε νερό.
    • Αφού βράσουν 10 λεπτά περίπου πετάμε το ρύζι, το ανακατεύουμε και η γέμιση είναι έτοιμη.
    • Αλατοπιπερώνουμε το αρνί μέσα και έξω, κανέλλα και στην κοιλιά τοποθετούμε την γέμιση και την ράβουμε με κλωστή.
    • Τοποθετείτε σε παραδοσιακό πήλινο και μένει μία ολόκληρη νύχτα στον φούρνο.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments