Βάζουμε
από βραδύς το κρέας σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν τα υγρά του και το
αλατίζουμε ανακατεύοντάς το με κορίανδρο.
Την
άλλη μέρα το βάζουμε σε ανοιχτή κατσαρόλα και το σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά
ανακατεύοντας συνεχώς για 20-25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά.
Μετά
ρίχνουμε το ανακάτεμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κρέας.
Είναι
σημαντικό να το ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει στην κατσαρόλα.
Όταν
ετοιμαστεί το αφήνουμε να κρυώσει και το φυλάμε σε δοχείο με το βούτυρο να
καλύβει το κρέας.