Τσιμέτια (Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί)
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Δήμος Ίου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
Κολοκυθανθοί (Τσιμέτια)
Ρύζι Γλασέ
Φρέσκια Ντομάτα Τριμμένη
Δυόσμος Ψιλοκομμένος
Κρεμμύδι Φρέσκο Ψιλοκομμένο
Σέλινο – Μαϊντανός Ψιλοκομμένα
Αλάτι – Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Νιώτικο Κεφαλοτύρι Τριμμένο (προεραιτικά)
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε τα εσωτερικά μέρη των κολοκυθανθών.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για φτιάξουμε τη γέμιση.
Γεμίζουμε και κλείνουμε καλά τον κάθε κολοκυθανθό και τους τοποθετούμε σε μαγειρικό σκεύος όπως τους ντολμάδες.
Προσθέτουμε λίγο νερό και ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τα αφήνουμε για περίπου μισή ώρα σε μέτρια φωτιά.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1406
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή