Ντολμαδάκια με Κυκλαμινόφυλλα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Φωτ. Αττίτη
Πρόεδρος Συνεταιρισμού Οικ.- Χειρ. "ΑΙΓΙΑΛΙΣ"
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
2 φλυτζάνια φάβα βρασμένη και σουρωμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι ρύζι
1 κουταλάκι φλούδα από πορτοκάλι ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι λάδι
Κυκλαμινόφυλλα βρασμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά, τυλίγουμε και ψήνουμε όπως τα κανονικά ντολμαδάκια.
Σερβίρεται με φλούδα πορτοκαλιού.
Τη συνταγή αυτή την έφεραν οι σφουγγαράδες από τη Λιβύη.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1257
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή