Φωτ. Αττίτη
Πρόεδρος Συνεταιρισμού Οικ.- Χειρ. "ΑΙΓΙΑΛΙΣ"
Ντολμαδάκια με Κυκλαμινόφυλλα
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 2 φλυτζάνια φάβα βρασμένη και σουρωμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι ρύζι
- 1 κουταλάκι φλούδα από πορτοκάλι ψιλοκομμένη
- 1 φλυτζάνι λάδι
- Κυκλαμινόφυλλα βρασμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τα υλικά, τυλίγουμε και ψήνουμε όπως τα κανονικά ντολμαδάκια.
- Σερβίρεται με φλούδα πορτοκαλιού.
Τη συνταγή αυτή την έφεραν οι σφουγγαράδες από τη Λιβύη.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1246 φορές
Login to post comments