Ντολμαδάκια με Κυκλαμινόφυλλα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Φωτ. Αττίτη
Πρόεδρος Συνεταιρισμού Οικ.- Χειρ. "ΑΙΓΙΑΛΙΣ"

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 2 φλυτζάνια φάβα βρασμένη και σουρωμένη
    • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 φλυτζάνι ρύζι
    • 1 κουταλάκι φλούδα από πορτοκάλι ψιλοκομμένη
    • 1 φλυτζάνι λάδι
    • Κυκλαμινόφυλλα βρασμένα
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Ανακατεύουμε τα υλικά, τυλίγουμε και ψήνουμε όπως τα κανονικά ντολμαδάκια.
    • Σερβίρεται με φλούδα πορτοκαλιού.

    Τη συνταγή αυτή την έφεραν οι σφουγγαράδες από τη Λιβύη.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments