Το Βιβλίο

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(4 ψήφοι)

 

Στοιχεία βιβλίου: Η Κουζίνα του Αιγαίου
Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Συγγραφέας: Νταϊάνα Κόχυλα
Φωτογραφίες: Βασίλης Στενός Food
Styling: Dawn Brown
Eκτέλεση Συνταγών: Cecila Knutsson Σχεδιασμός και Επιμέλεια: WHITE Ο.Ε.
Mετάφραση: Eβελίνα Φούκου
Επιμέλεια Κειμένων: Κώστας Σπαθαράκης, Diana Farr Louis
Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία: Τυποκυκλαδική Α.Ε.
Εκδότης: Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Νοτίου Αιγαίου
Σύρος: Μάρτεν Νόρδενστρομ 4, 84100 Ερμούπολη, Τηλ: +30 22810 89142 -3 -4, Fax: +30 22810 89145
Ρόδος: Γρηγορίου Λαμπράκη 8, 85100 Ρόδος, Τηλ: +30 22410 30661 -2 -3, Fax: +30 22410 30664
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.keta-notioaigaio.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.aegeancuisine.gr

επιστροφή στην αρχή