Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Οι Έλληνες νησιώτες μάγειρες ανέκαθεν γνωρίζον ότι το μελάνι της σουπιάς και του καλαμαριού είναι από τις πιο νόστιμες πρώτες ύλες καθώς ταιριάζει απόλυτα φυσικά με το ρύζι. Μονό οι φρέσκες σουπιές έχουν ακόμα τους σάκους τους με το μελάνι, γιατί όταν συσκευάζονται και καταψύχονται οι σάκοι τους σπάνε. Παρ’ όλα αυτά, το μελάνι πωλείται μερικές φόρες ξεχωριστά σε μικρά πακετάκια σε καταστήματα με ειδικά γκουρμέ προϊόντα.