Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Τα σκορδομακάρονα είναι ένα κλασικό ελληνικό νησιωτικό πιάτο, απλό, χορταστικό και άμεσο. Στα περισσότερα νησιά, χρησιμοποιείται τριμμένη ντόπια σκληρή μυζήθρα. Στην Μύκονο, υπάρχει μια σαρακοστιανή εκδοχή του πιάτου αυτού, όπου τα μακαρόνια πασπαλίζονται με τρίμματα από ντόπια παξιμάδια αντί για τυρί, για να προσδώσουν υφή στο πιάτο.