Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Τα σαλιγκάρια είναι ένα από τα παλαιοτέρα φαγητά στην Ελλάδα, μια αρχαία, γεμάτη θρεπτικά συστατικά τοπική σπεσιαλιτέ που χρησιμοποιείται σε αμέτρητες συνταγές σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Στο πιάτο αυτό παντρεύονται με ένα από τα πιο πολύτιμα λαχανικά της Νάξου, την γλυκοπατάτα. Αποτελεί ένα εξαίσιο κυρίως πιάτο, γαρνιρισμένο με λίγο μαϊντανό ή άλλο φρέσκο βότανο.