Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Νταϊάνα Κόχυλα
Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο AegeanCuisine
Σε όλα τα νησιά του αιγαίου, ο συνδυασμός κρέατος και λαχανικών είναι μια παράδοση με ρίζες στην ανάγκη των νησιωτών μαγείρων να κάνουν το μέγιστο δυνατό σε ένα γεύμα παίρνοντας κάτι ακριβό, όπως είναι το κρέας, και συνδυάζοντας το με πιο προσιτά λαχανικά κήπου ώστε το φαγητό να «φτουρήσει». Έχω εμπλουτίσει το όμορφο αυτό πιάτο και με λίγο τοπικό λευκό κρασί.