Πιταράκια Μηλέικα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Ευριπίδης Ι. Γεώργιος, Μήλος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
Αλεύρι
Λάδι
Αλάτι
Χλιαρό νερό
Λίγο ούζο
Γέμιση:
Σκληρό τυρί Μήλου
Λίγο κεφαλοτύρι
Κρεμμύδι τριμμένο
Δυόσμος
Εκτέλεση:
Κάνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πολύ ψιλό.
Το κόβουμε μισοφέγγαρα και βάζουμε μέσα τη γέμιση.
Το κλείνουμε με πιρούνι.
Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να φουσκώσει.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1863
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή