Ευριπίδης Ι. Γεώργιος, Μήλος
Πιταράκια Μηλέικα
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- Αλεύρι
- Λάδι
- Αλάτι
- Χλιαρό νερό
- Λίγο ούζο
Γέμιση:
Σκληρό τυρί Μήλου
Λίγο κεφαλοτύρι
Κρεμμύδι τριμμένο
Δυόσμος -
Εκτέλεση:
- Κάνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πολύ ψιλό.
- Το κόβουμε μισοφέγγαρα και βάζουμε μέσα τη γέμιση.
- Το κλείνουμε με πιρούνι.
- Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να φουσκώσει.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1851 φορές
Login to post comments