Πιταράκια Μηλέικα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Ευριπίδης Ι. Γεώργιος, Μήλος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Αλεύρι
    • Λάδι
    • Αλάτι
    • Χλιαρό νερό
    • Λίγο ούζο

    Γέμιση:
    Σκληρό τυρί Μήλου
    Λίγο κεφαλοτύρι
    Κρεμμύδι τριμμένο
    Δυόσμος

  • Εκτέλεση:
    • Κάνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πολύ ψιλό.
    • Το κόβουμε μισοφέγγαρα και βάζουμε μέσα τη γέμιση.
    • Το κλείνουμε με πιρούνι.
    • Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να φουσκώσει.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments