Φλώρα Βιτζηλαίου
Ψαρονέφρι με Κάστανα και Δαμάσκηνα
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 250-500 γρ. κομμάτι ψαρονέφρι
- 250 γρ. κάστανο
- Μερικούς σπόρους κουκουνάρι
- 5-6 δαμάσκηνα
- 1 κουταλάκι περίπου μέλι
- Λίγο θυμάρι
- Αλάτι & πιπέρι
-
Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι στο τηγάνι με λίγο μέλι και θυμάρι.
- Βάζουμε μέσα και τα δαμάσκηνα με το κουκουνάρι για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε αλάτι και αφήνουμε μέχρι να ροδίσει το ψαρονέφρι.
- Για το πουρέ καστάνου:
- Βράζουμε τα κάστανα και τα περνάμε από μύλο του πουρέ.
Η συνταγή βραβεύθηκε στο 2ο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 3458 φορές
Login to post comments