Ψαρονέφρι με Κάστανα και Δαμάσκηνα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Φλώρα Βιτζηλαίου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 250-500 γρ. κομμάτι ψαρονέφρι
    • 250 γρ. κάστανο
    • Μερικούς σπόρους κουκουνάρι
    • 5-6 δαμάσκηνα
    • 1 κουταλάκι περίπου μέλι
    • Λίγο θυμάρι
    • Αλάτι & πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι στο τηγάνι με λίγο μέλι και θυμάρι.
    • Βάζουμε μέσα και τα δαμάσκηνα με το κουκουνάρι για 5 λεπτά.
    • Ρίχνουμε αλάτι και αφήνουμε μέχρι να ροδίσει το ψαρονέφρι.
     
    • Για το πουρέ καστάνου:
    • Βράζουμε τα κάστανα και τα περνάμε από μύλο του πουρέ.

    Η συνταγή βραβεύθηκε στο 2ο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments