Πηγή: Μιχάλης Καλαβρός, Δωρεάν Οδηγός Δωδεκανήσων "Egeo Exotico", Τεύχος 04, Καλοκαίρι 2008
Πηγή: Μιχάλης Καλαβρός, Δωρεάν Οδηγός Δωδεκανήσων "Egeo Exotico", Τεύχος 04, Καλοκαίρι 2008
Η συνταγή αποτελεί παλιό τρόπο μαγειρέματος των ψαράδων της Καλύμνου που μου μετέφερε η 90χρονη θεία μου Μαριάννα Πατέλλη πριν μερικά χρόνια (τώρα δεν είναι πια εν ζωή). Τα ψάρια πρέπει να είναι φρεσκότατα! Το φαγητό τρώγεται αμέσως…