Μελιτζανόπιτα με Σαν Μιχάλη και Γραβιέρα
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Πηγή: Agrocert
Additional Info
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κουρού
4 μελιτζάνες φλάσκες
3 τομάτες ώριμες
1 φλιτζ. τυρί Σαν Μιχάλη Π.Ο.Π. τριμμένο
1 φλιτζ. τυρί γραβιέρα Π.Ο.Π. τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Βασιλικός
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τις μελιτζάνες με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μια ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.
Αφού κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε κύβους και τις ανακατεύουμε με τις τομάτες κομμένες σε κύβους και τα υπόλοιπα υλικά.
Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε 1 φύλλο κουρού, απλώνουμε τα υλικά της γέμισης και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο.
Με ένα πινέλο αλείφουμε με λάδι, χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και την ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
1139
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top