Μελιτζανόπιτα με Σαν Μιχάλη και Γραβιέρα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Πηγή: Agrocert
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κουρού
4 μελιτζάνες φλάσκες
3 τομάτες ώριμες
1 φλιτζ. τυρί Σαν Μιχάλη Π.Ο.Π. τριμμένο
1 φλιτζ. τυρί γραβιέρα Π.Ο.Π. τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Βασιλικός
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τις μελιτζάνες με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μια ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.
Αφού κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε κύβους και τις ανακατεύουμε με τις τομάτες κομμένες σε κύβους και τα υπόλοιπα υλικά.
Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε 1 φύλλο κουρού, απλώνουμε τα υλικά της γέμισης και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο.
Με ένα πινέλο αλείφουμε με λάδι, χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και την ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1138
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή