Παραδοσιακή Συνταγή από τη Δονούσα, Κυριακή Σιγάλα, Εστιατόριο «Η Κόρη του Μιχάλη»
Παραδοσιακή Συνταγή από τη Δονούσα, Κυριακή Σιγάλα, Εστιατόριο «Η Κόρη του Μιχάλη»
Η συνταγή αυτή είναι παραδοσιακή και μάλιστα τα παλιότερα χρόνια, έβαζαν και ένα κομμάτι παστό λαρδί για νοστιμιά. Σήμερα στην Δονούσα αρκετά σπίτια μαγειρεύουν γιαπράκια τον χειμώνα και τα συνοδεύουμε με ντόπιο λιαστό κρασί και γόπες παστές, που τις κάνουμε σαρδέλα.