Φιλέτο Γλώσσας Πανέ με Μυρωδικά
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Πηγή: Βαρδουλάκη Ευγενία
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρίμα φρυγανιάς
Eλαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Ξεπαγώνετε τα φιλέτα γλώσσας, τα πλένετε, τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνετε.
Σε ένα ρηχό μπολ ρίχνετε το κρασί και την μουστάρδα.
Ανακατέψτε έως ότου τα υλικά γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφετε τις γλώσσες με το κρασί και τη μουστάρδα, πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό και τα πανάρετε με το τρίμα φρυγανιάς.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνετε τις γλώσσες.
Συνδυάστε τα φιλέτα γλώσσας πανέ με ένα ποτήρι λευκό ξηρό κρασί και ανάμεικτη σαλάτα από ψιλοκομμένο λάχανο, iceberg και τοματίνια.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1781
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή