Πηγή: Βαρδουλάκη Ευγενία
Φιλέτο Γλώσσας Πανέ με Μυρωδικά
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- ½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Τρίμα φρυγανιάς
- Eλαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
-
Εκτέλεση:
- Ξεπαγώνετε τα φιλέτα γλώσσας, τα πλένετε, τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνετε.
- Σε ένα ρηχό μπολ ρίχνετε το κρασί και την μουστάρδα.
- Ανακατέψτε έως ότου τα υλικά γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφετε τις γλώσσες με το κρασί και τη μουστάρδα, πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό και τα πανάρετε με το τρίμα φρυγανιάς.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνετε τις γλώσσες.
- Συνδυάστε τα φιλέτα γλώσσας πανέ με ένα ποτήρι λευκό ξηρό κρασί και ανάμεικτη σαλάτα από ψιλοκομμένο λάχανο, iceberg και τοματίνια.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1768 φορές
Login to post comments