Φιλέτο Γλώσσας Πανέ με Μυρωδικά

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Πηγή: Βαρδουλάκη Ευγενία


Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • ½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
    • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
    • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
    • Τρίμα φρυγανιάς
    • Eλαιόλαδο
    • Αλατοπίπερο
  • Εκτέλεση:
    • Ξεπαγώνετε τα φιλέτα γλώσσας, τα πλένετε, τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνετε.
    • Σε ένα ρηχό μπολ ρίχνετε το κρασί και την μουστάρδα.
    • Ανακατέψτε έως ότου τα υλικά γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. 
    • Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφετε τις γλώσσες με το κρασί και τη μουστάρδα, πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό και τα πανάρετε με το τρίμα φρυγανιάς.
    • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνετε τις γλώσσες.
    • Συνδυάστε τα φιλέτα γλώσσας πανέ με ένα ποτήρι λευκό ξηρό κρασί και ανάμεικτη σαλάτα από ψιλοκομμένο λάχανο, iceberg και τοματίνια.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments