Αλέξανδρος Παπανδρέου
Περιοδικό «Γαστρονόμος», Τεύχος 47, Μάρτιος 2010
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Περιοδικό «Γαστρονόμος», Τεύχος 47, Μάρτιος 2010
Για
τη γέμιση:
500 γρ.
μανούρι, θρυμματισμένο
3 αυγά (προτιμάμε βιολογικά)
1 κουτ. σούπας φρέσκια ρίγανη
ή θρούμπι (1 κουτ. γλυκού ξερά), τριμμένα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ένα παραδοσιακό έδεσμα, με αγνές πρώτες ύλες, η αποθέωση της γεύσης, απαραίτητο στο πασχαλινό τραπέζι της Κιμώλου.