Συνταγή: Άννα Γαλάνη
Από το Άρθρο της Νίκης Μηταρέα «Πάρος – Στην Καρδιά των Κυκλάδων», Στήλη «Πατριδογνωσία – Η Γαστρονομική Γεωγραφία της Ελλάδας»
Πηγή: Περιοδικό “Cook Book”, Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Τεύχος 14, Αύγουστος 2009
Συνταγή: Άννα Γαλάνη
Από το Άρθρο της Νίκης Μηταρέα «Πάρος – Στην Καρδιά των Κυκλάδων», Στήλη «Πατριδογνωσία – Η Γαστρονομική Γεωγραφία της Ελλάδας»
Πηγή: Περιοδικό “Cook Book”, Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Τεύχος 14, Αύγουστος 2009
Για
τη σάλτσα:
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
για γαρνίρισμα
3 κουτ. σούπας μαϊντανό
ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο