Το μυστικό στα αλίπαστα είναι ο σωστός τρόπος παστώματος και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.
Σαρδέλα Φιλέτο σε Ηλιέλαιο
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Συσκευασίες: Συνήθως διατίθεται σε συσκευασία 1kg, αλλά μπορούμε να την προσαρμόσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες ζήτησης των πελατών μας.
-
Βραβεία - Διακρίσεις:
-
- Πιστοποιήσεις: -
Διαβάστηκε 3871 φορές
Login to post comments