Η σαλάτα θαλασσινών έχει φοβερή κατανάλωση, καθώς την προτιμούν είτε μέσα σε ζυμαρικά, σε ριζότο, είτε μόνη της. Τα συστατικά της αχνίζονται, μπαίνουν σε άλμη για 2 μέρες, ξεπλένονται με καθαρό θαλασσινό νερό και συσκευάζονται μέσα σε καινούργια άλμη με ηλιέλαιο.
Σαλάτα Θαλασσινών σε Ηλιέλαιο
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Συσκευασίες: Συνήθως διατίθεται σε συσκευασία 1kg, αλλά μπορούμε να την προσαρμόσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες ζήτησης των πελατών μας.
-
Βραβεία - Διακρίσεις:
-
- Πιστοποιήσεις: -
Διαβάστηκε 4065 φορές
Login to post comments