(0 ψήφοι)

Αντζούγια Φιλέτο σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Συνήθως διατίθεται σε συσκευασία 1kg, αλλά μπορούμε να την προσαρμόσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες ζήτησης των πελατών μας.
  • Βραβεία - Διακρίσεις: -
  • Πιστοποιήσεις: -
Login to post comments