Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις.

Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.

Συγγραφέας: Μιχάλης Μαγουλάς

Login to post comments