Συνταγή: «Νικόλας» - Σαντορίνη
Πηγή: Βιβλίο «Γεύση από Παράδοση – Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα», Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»
Κολοκύθια Σαντορίνης Παπουτσάκια
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- Κολοκυθάκια
- Κιμάς
- Δυόσμος
- Φέτα
- Μπεσαμέ
-
Εκτέλεση:
- Βράζουμε για 10 λεπτά τα κολοκύθια.
- Τα χωρίζουμε στη μέση και τα αδειάζουμε με ένα κουτάλι.
- Τα γεμίζουμε με τον ήδη τσιγαρισμένο κιμά στον οποίο έχουμε ήδη προσθέσει πολύ δυόσμο και τυρί χλωρό ή φέτα.
- Τα σκεπάζουμε με μία ελαφριά μπεσαμέλ και στολίζουμε με μία φέτα ντομάτας επάνω.
- Φουρνίζουμε τα κολοκύθια στους 180οC για 25 λεπτά.
- Σερβίρουμε με πουρέ πατάτες και λαχανικά.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1440 φορές
Login to post comments