Κολοκύθια Σαντορίνης Παπουτσάκια

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Συνταγή: «Νικόλας» - Σαντορίνη
Πηγή: Βιβλίο «Γεύση από Παράδοση – Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα», Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Κολοκυθάκια
    • Κιμάς
    • Δυόσμος
    • Φέτα
    • Μπεσαμέ
  • Εκτέλεση:
    • Βράζουμε για 10 λεπτά τα κολοκύθια.
    • Τα χωρίζουμε στη μέση και τα αδειάζουμε με ένα κουτάλι.
    • Τα γεμίζουμε με τον ήδη τσιγαρισμένο κιμά στον οποίο έχουμε ήδη προσθέσει πολύ δυόσμο και τυρί χλωρό ή φέτα.
    • Τα σκεπάζουμε με μία ελαφριά μπεσαμέλ και στολίζουμε με μία φέτα ντομάτας επάνω.
    • Φουρνίζουμε τα κολοκύθια στους 180οC για 25 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με πουρέ πατάτες και λαχανικά.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments