Το Βιβλίο

Στοιχεία Βιβλίου: Η Κουζίνα του Αιγαίου Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Συγγραφέας: Νταϊάνα Κόχυλα 
Φωτογραφίες: Βασίλης Στενός
Food Styling: Dawn Brown
Eκτέλεση Συνταγών: Cecila Knutsson
Σχεδιασμός και Επιμέλεια: WHITE Ο.Ε. 
Mετάφραση: Eβελίνα Φούκου
Επιμέλεια Κειμένων: Κώστας Σπαθαράκης, Diana Farr Louis 
Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία: Τυποκυκλαδική Α.Ε.
Εκδότης: Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Νοτίου Αιγαίου
Σύρος: Απόλλωνος & Λαδοπούλου, 84100 Ερμούπολη, Τηλ: +30 22810 82346, Fax: +30 22810 86555 
Ρόδος: Γρηγορίου Λαμπράκη 8, 85100 Ρόδος, Τηλ: +30 22410 30661 -2 -3, Fax: +30 22410 30664 
info@aegeancuisine.gr, www.aegeancuisine.gr

Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ