Το Αγνάντιο
Μοιράσου το

Λίγα Λόγια

Από το 1997 με πολύ θέληση και μεράκι δημιουργήσαμε στην Πάρο το εστιατόριο Αγνάντιο. Με την πάροδο των χρόνων καταφέραμε να εξειδικευτούμε στα κρεατικά, γνωρίζοντας και επιλέγοντας πάντα το καλύτερο για τους πελάτες του εστιατορίου μας.

Η κουζίνα του εστιατορίου μας είναι κατά κύριο λόγο ελληνική. Παρότι λέγεται πως για να φας καλό ψητό σούβλας και σχάρας πρέπει να πας Στερεά ή Βόρεια Ελλάδα, τολμούμε να το χαρακτηρίσουμε μύθο και να πούμε ότι αξίζει να τα δοκιμάσετε στο εστιατόριό μας στις Λεύκες της Πάρου.

Παρόλες τις δυσκολίες στις προμήθειες σε ένα νησί όπως είναι η Πάρος, στο Αγνάντιο έχουμε τον τρόπο να βρίσκουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για το εστιατόριό μας. Και φυσικά δε μιλάμε μόνο για τα κρεατικά. Στο εστιατόριο Αγνάντιο εκτός από τα πλούσια ορεκτικά και τις σαλάτες, θα βρείτε και μαγειρευτά πιάτα της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, και πεντανόστιμα ορεκτικά, σαλάτες και επιδόρπια.

Οι λάτρεις το κρασιού θα βρείτε στο εστιατόριό μας επιλεγμένα κρασιά από την Πάρο και όλη την Ελλάδα.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ